Een anonieme gulle gever

Na dit filmpje van onze stichting (https://l1.bbvms.com/view/video/2916475.html) werd er plots bij onze penningsmeester een enveloppe met wel liefst €75 in de brievenbus gestopt met de tekst op de afbeelding hieronder.
Wij willen graag deze anonieme gulle gever bedanken voor zijn bijdrage!


Onze nieuwe beschermheer

De stichting Bruggen van Vriendschap Landgraaf heeft de heer Huub Minten (foto) benoemd tot beschermheer. Hij is hiermee de opvolger van oud-burgemeester Bert Janssen, die vorig jaar overleed.
De heer Minten is algemeen directeur van Minli-bedrijven met de vestigingen in Landgraaf, Heerlen en Geleen. De heer Minten is zeer betrokken bij het Landgraafs verenigingsleven en heeft te kennen gegeven aan dit beschermheerschap op zijn eigen wijze inhoud te geven. De stichting Bruggen van Vriendschap organiseert in Landgraaf vakanties voor straatarme Poolse kinderen en stuurt hulpgoederen naar arme Poolse gezinnen.


Poolse kinderen vieren vakantie in Landgraaf.

De stichting Bruggen van Vriendschap ontvangt van 1 juli tot 8 juli weer 40 straatarme Poolse kinderen in de leeftijd van 12 tot 16 jaar uit het district Senje voor een vakantieweek in Landgraaf.
De stichting organiseerde in 2008, 2010, 2012, 2014 en 2016 ook al een vakantieweek voor kinderen uit Noordoost Polen.


Onze nieuwe Facebook Pagina.

Ook wij ontbreken aan deze tijd niet aan een eigen Facebook pagina. Volg, Like en deel ons met al jouw vrienden!
https://www.facebook.com/bruggenvanvriendschap/


Onze eigen penningmeester die verteld over onze stichting.

In dit filmpje verteld onze eigen penningmeester over hoe wij in onze stichting te werk gaan.
https://l1.bbvms.com/view/video/2916475.html


Brief voor vraag naar hulpgoederen.

(Vanwege privacy redenen hebben wij privé gegevens weg gelaten)

Beste lieve mensen,
Hartelijke groeten voor jullie en jullie families en kennissen.
Bedankt voor de hulp die jullie vanuit jullie goede hart verlenen. Bedankt voor de pakketten die we in maart van jullie ontvingen.
Onze contactpersoon van de sociale dienst is Kasia S, die is goed en helpt ons steeds evenals het hoofd van de sociale dienst Jagoda L.
We hoorden dat jullie naar Polen komen. Wij heten U hartelijk welkom.
Ik heb twee dochters, 49 en 41 jaar, drie zonen van 45, 29 en 25 jaar, kleinkinderen van 20 tot 30 jaar en 2 achterkleinkinderen van 3 en 1 ½ jaar.
Ik zou graag willen hebben etenswaar, waspoeder en andere chemische producten voor het huishouden, lakens en dekens, damesschoenen maat 36,38,39, 40 en 41.
Dameskleren maat 36-38 en 46-48 voor vrouw van 164 cm en taille 104. Herenschoenen maten 41 en 42, kleren voor lengte 178 cm.
Ook graag spullen voor in de keuken zoal een mixer, keukenmachine en dergelijke. En als het mogelijk is een fiets, een fornuis en een 2e hands laptop of tablet.
Uit het diepste van mijn hart dank ik jullie en nodig jullie nogmaals uit om ons te komen bezoeken.


Hartelijke groeten van de familie P.

Janina P,

Familie nummer 10.