Sinds enkele jaren is, het fonds van €20 opgericht. Een initiatief om een vast inkomen per jaar te hebben. Wij zijn veel dank aan deze gulle gevers verschuldigd. Zij maken het mede mogelijk, dat wij om het jaar, weer een 40-tal kinderen een mooie vakantieweek aan kunnen bieden.

De stichting Bruggen van Vriendschap Landgraaf ontvangt iedere twee jaar een veertigtal straatarme Poolse kinderen waardoor zij voor de eerste keer in hun leven vakantie hebben. Daarnaast stuurt de stichting zo’n 6 keer per jaar een grote vrachtwagen met goederen zoals kleren en gebruiksgoederen naar Sejny, een Poolse gemeente, gelegen in het uiterste noordoosten van Polen, tegen de grens met Wit Rusland en Litouwen. 

De stichting wordt ondersteund door diverse sponsoren  en een club van 20. De mensen die lid zijn van deze club maken  jaarlijks minimaal een bedrag van € 20 over aan de stichting. Wilt U lid worden van de club van 20, dan kunt U zich aanmelden bij de secretaris Mai Evertz, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  U kunt ook gebruik maken van het bijgevoegde formulier om U aan te melden

Ook kunt U een bijdrage overmaken op rekening NL18RABO0171709713 ten name van de Stichting Bruggen van Vriendschap Landgraaf. 

Wij kunnen niet zonder het fonds van €20.

Rabobank rekeningnummer: NL18 RABO 0171 7097 13